Jun 1, 2011 my 1st Entry

Salam,
di atas sebab2 tertentu aku terpaksa delate acc blog lama!
mahu mulakan satu perjalanan hidup yang baru di sini.

Dalam hati memang sayang blog tu kerana dah hampir 4 tahun aku di situ! sebelum femesnya fesbuk.
Aku berharap langkah permulaan yang baru pada hari ini akan membawa "Retinal in My Heart" telus di lubuk hatiku sebagai berkongsi kegembiraan, kesedihan, keindahan, kejayaan, kegagalan bersama "ButterflyAmani".

ButterflyAmani dipilih kerana puteri yang sorang itu suka sgt kat butterfly!
cikit2 "butterfly amani punya".

Umo baru 2 tahun 8 bulan, apa-apa jer semua Amani punyer! si putri ni memang suka animal tp adakala takut pada lipas yang terbang! agaknya x cantik cam butterfly kot!

"Retinal in My Heart" dipilih kerana aku percaya, walau apa pun yang kita buat, kita tidak mampu menipu hati dan jiwa kita! Hati kita adalah mata kita yang paling terang tanpa kita sedari ia kadang-kala buta.
Semua bermula dari hati. Walaupun ada yang kata mula dari mata jatuh ke hati, tp bagi aku hati adalah segalanya!

Konklusinya, dalam blog ini aku gabungkan semua elemen hati dan rama-rama dalam menyinari hidup ini dan sebagai kongsiaan bersama...

Salam kesuciaan hati!

8 comments:

  1. ooo... kira ini blog anak la yek..anyway.. bgus gak buat cmni.. t dh besar amani leh belek2 blog ni kan?

    ReplyDelete
  2. @eintan nurfuzie

    akak dah tukar theme blog ni kepada mise en scene pn sheila... hehehe

    ReplyDelete
  3. nice intro..anyway follow here :)

    ReplyDelete
  4. intai² entry pertama orang. hehe.

    http://farizafairuz.blogspot.com/2011/11/apa-ada-pada-20112011.html

    ReplyDelete
  5. congratz sis, berjaya menambat ati cik en.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kak!jengah2 entry pertama :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah, terpilih dalam "Pencarian Entry Kita Jiwa Kita" By Cik En kat sini :-

    http://www.nurfuzie.com/2012/07/keputusan-pencarian-entry-kita-jiwa-kta.html

    ReplyDelete
  8. datang sini dari blog cik en :D , tahniah menang 1st entry terbaek :D

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED