Update: Hari Terakhir GA Sheila Inspire Dot Com

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah. Tahniah kepada sahabat yang sudi join GA saya. GA telah menyertai. Sempat lagi kalau GA ini. Hari adalah hari terakhir. Ada masa lagi kalau nak join! Sebelum tu, saya update Tiktok




Kat bawah ni adalah senarai peserta yang telah join GA ni.... 

1. https://www.shikinrazali.com/2021/08/birthday-giveaway-sheila-inspire.html 

So, uols GA ni sangat menarik tau sebab koleksi Sabella semuanya best-best. Saya nak cari 10 yang bertuah untuk saya berkongsi kegembiraan dan rezeki bersama.

Ada masa lagi beberapa jam ni, semoga ada rezeki uols... InsyaAllah, tuah manusia kita tak tahu kan... So selamat berGA, all the best and good luck semua. 


3 comments:

Powered by Blogger.