Nikmati 8.8 SALE Istimewa di PG MALL Bermula 3-7 Ogos 2020

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum, hi korang. Salam Aidiladha, maaf zahir batin kepada semua pembaca. Setiap bulan Tarikh yang cantik sudah tentu ditunggutunggu oleh semua kaki sping kan… Untuk bulan 8 ni, banyak sale 8.8 akan bermula.



So, korang PG Mall yang merupakan sebuat platform e-commerce anak tempatan yang juga telah ditubuhkan pada tahun 2017 juga semakin mendapat tempat di hati para pelanggang dan pengguna e-commerce. Ia dibuktikan apabila berada pada raking top 3 dalam laporan Iprice Insight.

Ini terbukti platform e-commerce lokal juga mampu bersaing dengan ecommerce asia dan antrabangsa. Tidak hairanlah sikap menyokong barangan dan perusahaan tempatan mula mendapat tempat para pengguna di Malaysia.


MEGA 8.8 PRE SALE

 Oleh itu, Mega 8.8 Pre Sale yang bermula pada 3 dan berakhir pada 7 Ogos nanti akan menawarkan tawaran potongan harga yang lumayan.

 Tawaran potongan harga pada setiap hari serendah RM8 juga turut
diperkenalkan. Selain, itu para pelanggang juga turut ditawarkan RM5 off bagi
pembelian minimum dengan RM38 kepada pembeli baharu. Sehubungan itu
juga, ada lagi tau, bagi pembeli baharu, dengan RM15 korang boleh dapat
potongan jika korang membuat pembelian RM88…. Dan pada pelanggan lama
jangan jeles, korang juga akan dapat menikmati potongan RM15 dengan
pembelian RM88.


 Wahhh… menarikkan! Bukan pelanggang baharu saja dapat potongan istimewa
malah pelanggang lama juga tidak ketinggalan.


 Kalau korang belum daftar cepat-cepat la ye daftar akaun di PG Mall. Macamana
nak daftar? Oo… itu mudah sahaja, korang boleh daftar dengan emel yang sedia
ada yang sudah didaftar dalam handphone korang atau boleh juga daftar
menggunakan no telefon korang. Boleh daftar kat sini tau www.pgmall.my



MEGA 8.8

Bagi Tawaran istimewa MEGA 8.8 ni semua pengguna atau pelanggang
ditawarkan dengan 8% off. Tawaran potongan juga akan ditingkatkan dengan
RM88 jika korang membuat pembelian dengan minimun harga RM188. Fuhhh
banyakkan…. Selagi tinggi korang membuat pembelian semasa Mega Sale ni
semakin tinggi tawaran potongan harga yang dapat korang nikmati.


Maybank QRPay

 Apa yang menarik lagi dengan menggunakan perkhidmatan e-commerce
PG Mall ni, korang yang telah mempunyai Maybank QRPay juga turut
mendapat tawaran ekslusif. Apa tu???

Bagi korang yang ada kad debit atau kad kredit Maybank boleh
mendapatkan tawaran hebat eksklusif apabila menggunakan Maybank
QRPay. Pengurangan harga sebanyak RRM5 apabila korang shopping di
PG Mall atau MAE hari ni sehinggalah 31 Julai 2020. Untuk mendapatkan
tawaran ini korang boleh menggunakan kod promosi “FLASH” apabila
hendak membuat pembayaran.

So, korang apa lagi jom la join saya, SHOP NOW! kita sesame set the date 3
Ogos hingga 7 Ogos 2020 untuk menikmati tawaran istimewa Mega Sale 8.8. Jom daftar kat akaun PG Mall... boleh tengok video di bawah...



Oh,,, lupa mesti nak tahu apa barangan hebat yang ditawarkan kan?
Erm… antara tawaran istimewa seperti barangan perkakas elektrik,
barang kemas, barang dapat seperti jenama nestle, barangan elektronik,
phone, gadget, malah barangan anak-anak kecil juga turut ditawarkan
seperti susu baby dan sebagainya.

 Check it out ye korang di: – www.pgmall.my – https://pgmall.my/mega-eight-eight-campaign

 Untuk matlumat lanjut boleh ke

No comments

Powered by Blogger.