Promosi Produk Suffy bGenius: Jom Dapatkan Pek Percuma Suffy bGenius Dengan Menebus di Shopee

Promosi Set Percubaan Susu Suffy bGenius Percuma: Jom Dapatkan Pek Percuma Suffy bGenius Dengan Menebus di Shopee / Assalamualaikum salam Jumaat, mommy mommy terutama yang ada anak-anak kecil, pernah tak mommy dengar tentang susu tepung Suffy bGenius?

Kini, Suffy Dairy Group Sdn Bhd mengeluarkan set percubaan kepada 50 pelanggang terawal sebagai promosi produk susu Suffy bGenius. Macamana nak dapatkannya??? Jom kita tengok caranya!


http://www.suffy.com.my/sampelsususuffy/

Sebelum tu, lebih baik kita kenal-kenal dulu dengan Susu Suffy bGenius ni. 

Pengenalan Latar Belakang Syarikat 

Suffy Dairy Group Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat pengeluar produk tenusu jenama ‘’SUFFYY’’ yang berpusat di Ipoh Perak. Suffy mempunyai pengalaman lebih dari 6 Tahun didalam memasarkan produk berasaskan susu ke seluruh Malaysia termasuk  sabah dan serawak. Suffy mempunyai pelbagai produk Susu diantara susu berasakan susu lembu dan susu kambing. Suffy telah melaksanakan kaedah pemasaran semasa melalui medium seperti  facebook, instagram dan website  bagi menarik minat mereka untuk  berurusan dengan pihak suffy.

Promosi
Kalau momy mommy nak tahu susu Suffy bGenius telah mengeluarkan packaging terbaharu dalam 500g. Oleh itu, kalau mommy mommy belum tahu atau belum pernah cuba susu Suffy bGenius ini, pihak syarikat telah mengeluarkan pek percubaan dan anda boleh menebus secara percuma seperti mana saya telah terangkan di atas tadi... Pihak Suffy telah memberi kod baucer dan anda boleh menebusnya dengan menggunakan kod baucer trial pack  Suffy bGenius tersebut.


Tempoh pengunaan baucar trial pack  Suffy bGenius bermula dari 24/1/09 sehingga 15/2/ 09.

Kelebihan beli set percubaan Suffy vs free trial pack

  • Terima 3 sachet untuk 3 kali pengambilan
  • Dapat  produk segera dalam tempoh 24jam
  • Pegawai khidmat pelanggan kami akan hubungi pelanggan dan memberi panduan serta khidmat nasihat pengambilan susu suffy bGenius.
Mengapa 1 set percubaan menerima 3 sachet?

  • Untuk rasa, kesan kepada tubuh badan dan penghadaman
Kebaikkan produk Suffy bGenius
  • B3 Formula = Brilliant, Balance dan Boost
  • Tambahan khasiat sebenar dari buah kurma dan madu 
Baca: Kelebihan SUSU SUFFY BGENIUS

Cara Penebusan Pek Percubaab Suffy bGenius
Mommy mommy boleh layari:



 2. Pilih Set Percubaan dan isikan matlumat peribadi

3. Baca segala butiran yang tentera di (Terms and Condition)  dan  klik pada submit 

 
4. Klik  pada gambar set  percubaan  yang anda inginkan

Kemudian....


5. Log masuk  pada laman web shopee dan bagi mereka yang tidak daftar sebagai ahli perlu daftar terlebih dahulu



6. Klik pada beli sekarang dan pilih kuantiti yang anda  inginkan



 
7.Klik pada suffymalaysia dan trial pack suffy bGenius dan klik pada semak keluar



8.Tambah baucar dengan mengunakan CODE SUFFYSBG

 
10.Penghantaran akan dilakukan  dalam Masa 3 hari waktu berkerja.

Testimoni Susu Suffy bGenius
Susu suffu bGenius ni dikhususkan kepada anak-anak berumur 1-3 tahun. Kalau anak-anak lebih umur 3 tahun juga bleh minum. Apa yang saya suka susu Suffy bGenius ni sebab warna tepungnya putih dan rasanya sedap. Anak saya Nur Jannah pun suka...


Yang penting manis origional dengan gabungan kurma tu menambahkan rasa lemak manisnya. tapi bukan terlalu manis tau.... Allhamdulillah, susu ni serasi dengan Nur Jannah. Apa yang penting penghadamannya teratur. Saya sangat mengalukan mommy-mommy untuk mencuba Suffy bGenius ini jika anak-anak ada masalah penghadaman dan sebagainya. Yang menariknya susu Suffy bGenius ni dah ada dalam mini pek, so mommy-mommy senang nak bawa ke mana sahaja.... Apa lagi nak pek percuma??? boleh saja!


Pek percuma untuk pelanggang 50 terawal sahaja. Dapatkan segera dengan cara di atas. Apa-apa matlumat bolehlah menghubungi:

SUFFY DAIRY GROUP SDN BHD (1189232-X)
Pejabat Urusan :

No. 29, Laluan Meru Perdana 11,

Taman Meru Perdana 2, 31200 Chemor, Perak,Malaysia

T : 05-525 2992

E : admin@suffy.com.my




2 comments:

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.