Product Review

[Product Review][bleft]

Jom Jalan

[Jalan-jalan][bsummary]
Powered by Blogger.

Selamat Hari Lahir Kakak Amani 31 Ogos 2008-2018

Selamat Hari Lahir Kakak 31 Ogos 2008-2018 / Allhamdulillah.... Dah sepuluh tahun kakak Putri Damia Amani. Entry ni lambat publish dek kebisukan saya. Kakak Amani duk tunggu nak baca apa yang saya tulis. Katanya "mama tak buat ke entry hari jadi kakak"... hehehe....

Terima kasih daddy bagi kek! Syukur kat Allah, the 1st cake daddy bagi setelah 10 tahun kakak... Allhamdulillah....

Mama doakan kakak berjaya di dunia dan di akhirat sebagai hamba Allah dan khalifah Allah.... Mama minta maaf sepanjang mama membesarkan kakak dengan penuh tekanan dan marah-marah. Mama sayang kakak. Kakak anak sulong, anugerah terindah bagi mama.

bithday kakak Allah bagi rezeki kita dinner kat hotel.... Terima kasih Ya Rabb! Terima kasih sahabat!

Apa pun all the best kakak dalam apa jua kakak buat! Jangan mudah rasa rendah diri, apa yang Allah dah tentukan pada kita adalah terbaik. Mungkin kakak tak seperti anak-anak di luar sana, mama tak mampu nak sempurnakan hidup kakak. Kalau mama dapat bagi kakak makan yang sedap itulah yang paling mama rasa seronok. Mama tak mampu nak bagi apa yang mama orang lain bagi pada kakak. Mama tahu kakak faham keadaan mama.


Apa yang kita ada mama selalu cakap syukur. Kita tak mampu nak jalan sana-sini seperti orang lain. Masa cuti pun tak keluar jalan. Mama tak mampu dan daddy pula kerja cari rezeki. Mama harap kakak faham...

Kakak anak baik, mama tahu kakak faham. Harap kakak suka hadiah mama bagi....

Kakak, mama sayang kakak!

9 comments:

  1. Salam ulang tahun buat Amani..
    Semoga Amani berjaya di dunia dan di akhirat.. Aamiin

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Amani.. btw, kek nampak sedap :)

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday kakak amani :D

    ReplyDelete
  4. hepy blated bday kakak amani. semoga menjadi anak solehah.. berjaya dunia dan akhirat. amin

    ReplyDelete
  5. lama tak singgah sini.. busy hehe.
    happy belated birthday Amani! comelnya tanya soalan mcm tu

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..selamat ulangtahun ke 10 amani anak yang solehah, semoga berjaya didunia & akhirat

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.