Product Review

[Product Review][bleft]

Jom Jalan

[Jalan-jalan][bsummary]

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com / Allhamdulillah... Salam Barakah. Sahabat jom kita join sesama GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com. Kali pertama tau ni dapat hadiah teddy bear. Uols yang minat teddy bear ayuh cepat join, yang tak minat boleh bagi anak-anak dan rakan-rakan... hehe


HADIAH
Giant Teddy  
seperti dalam banner di atas

SYARAT PENYERTAAN

1. Follow Blog Diyana Tjuman (scroll kat follower gadget)
2. Follow Facebook Page @DT's BLOG
3. Follow Facebook Page @Cubre Mi Foundation Ranau
4. Follow Instagram @diyanatjuman
5. Copy banner diatas
6. Buat entry tajuk "GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com"(backlink tau!)
7. Tinggalkan komen korang kat bawah dengan link entry 

PENGUMUMAN!

  • Giveaway ni akan terbatal jika hanya terdapat 9 penyertaan.
  • Hadiah akan ditambah sekiranya giveaway mendapat sambutan. *If :)
  • Giveaway berlangsung bermula 28 Julai 2018 hingga 18 Ogos 2018.
  • Pemenang akan dipilih dan diumumkan pada 20 Ogos 2018.

9 comments:

  1. Gut Luck kak shiela... bear besooo tu.. hehehe

    ReplyDelete
  2. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke

    ReplyDelete
  3. goodluck kak :)

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2018/08/book-review-objection-by-rehan-makhtar.html

    ReplyDelete
  4. goodluck.

    Salam kenal dari GA yang sama

    http://vitaminsyaza.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  5. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama https://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  6. Good Luck. Semoga ada rezeki Sheila.Aaminn

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.