Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah.



Allhamdulillah, tahniah adik seblogger Sayidah Napisah kerana telah menjangkau 7 juta pv... huhu.... bila la agaknya blog hakkakkk sengkek ni nak capai pv berjuta.... Apa pun akak memang banyak baca dan skodeng juga bolog pink dia... hehehe... contohnya entry SINI... yuhuuuu... memang terinspire dengan blognya dan tuannya terus balik umah buat tau... 

Apa pun akak, rasa apa kata idey ubah skit template, bukan ada kelainan dan akan bertambah menyerlah lagi blog idey. Just cadangan akak la... hehehe.... 

All the best Idey dalam dunia blogging.... semoga dapat mencapat pv 8 jyta dalam masa yang singkat. InsyaaAllah.... 


7 comments:

  1. terima kasih untuk cadangan tu kak sheila! really appreciate it. saya pun teringin sbenarnya nak tukar template kepada yang lebih 'meriah' warnanya tapi... saya tak reti sangat bab template ni hahaha. lagipun saya baru je tukar template tahun lepas kot (upah orang). so maybe selepas 3/4 tahun baru lah tukar. sebab tak elok sangat selalu tukar2 template (dari segi trafik blog takut menjunam). btw, thankyou join kak <3

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  2. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.