Product Review

[Product Review][bleft]

Jom Jalan

[Jalan-jalan][bsummary]

Lazada's Shakin' Deals : Dapatkan Duit Raya Dari Lazada

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم



Lazada's Shakin' Deals : Dapatkan Duit Raya Dari Lazada / Allhamdulillah. Sejak kebelakangan ni saya mula menggunakan pembelian di atas talian dengan platform Lazada. Ini adalah kerana platform ini menyediakan barangan yang saya kehendaki untuk keperluan harian serta harga yang ditawarkan adalah berpatutan. Atas sebab ini Lazada menjadi pilihan saya sejak akhir-akhir ini, Selain itu juga, limitasi masa yang dialami pekerja seperti saya tidak mampu pergi menjelajah dari satu pasaraya ke pasaraya untuk membeli satu dua keperluan harian dengan tawaran yang istimewa. 

Duit Raya Shakin' Deal: Klik pada banner
Justeru, Lazada pilihan yang tepat memenuhi keperluan saya terutama keperluan untuk anak-anak. Musim perayaan ini Lazada menyediakan duit raya untuk anda dengan promosi Lazada Shalin' Deal game yang bermula pada 22 Mei sehingga 4 Jun 2018. Masih sempat kalau anda mahukan duit raya daripada Lazada. Anda boleh memenangi baucer tunai sehingga RM50 tau.... Kalau saya dah boleh kasut sepasang dengan harga tu. Dah boleh saya buat raya. 

Macamana nak dapatkannya?
O... sangat mudah: 

Caranya anda perlu bermain dengan menggunakan aplikasi Lazada. Terlebih dahulu, anda perlu:

1. Download dan log in aplikasi Lazada


2. Stay di laman utama



3. Shake atau goncang setiap hari pada pukul 5.30 pagi, 12.30 tengahari dan 9.30 malam!



Macam tak percaya sangat mudah kan nak dapat duit raya Lazada. Tak perlu anda nak main game tembak-tembak ke apa. Cuma goncangkan sahaja handphone anda.... 

---->>> Bila Saya Shopping di Lazada

Anda diberi maksimum dengan lima percubaan semasa sesi Shakin’ Deals. Boleh lihat terma dan syarat di :- 

https://www.lazada.com.my/wow/i/my/MYCampaign/riang-ria-raya-shakin-deals/

dan





Apa lagi, mesti tak mahu lepaskan peluang inikan.. Saya pun sama tak mahu lepaskan peluang keemasan ini, mana tau leh cari duit raya skit nak balik kampung ni.... hehehe

Jangan lupa setkan waktu itu 5.30 pagi, 12.30 tengahari dan 9.30 malam.... Selamat mencuba tau.... saya baru nak cuba ni, pagi nanti lepas sahur.... sama- sama kita tunggu dan shake and shake..... 







4 comments:

  1. woo okeh caranya shake shake ye.. menarik =D

    ReplyDelete
  2. Wah, macam menarik aje, saya dah download dah, cuma belum berkesempatan nak goncang-goncang.. hihi

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.