SENMY Ekstrak Tumbuhan: Syampu Merawat dan Mengatasi Keguguran Rambut

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


SENMY Ekstrak Tumbuhan: Syampu Merawat Mengatasi Keguguran Rambut / Allhamdulillah. Saya diperkenalkan dengan syampu Senmy ni, dan ia sangat menarik. Kenapa? Saya tak pernah menggunakan syampu halia sebelum ni. Dan pula kalau u all nak tahu syampu Senmy ni mempunyai ramuan ekstrak tumbuhan semulajadi. Selain halia tu satu lagi ramuan yang digunakan iaitu "macadamia integrifolia seed oil dan "daun salam". 


Dengan menggunakan tagline "menghilangkan keguguran rambut, rambut berkilau mulai sekarang" anda memang harus mencubanya. Apa yang saya dapati setelah mencuba syampu Senmy ini, ternyata rambut saya mulai kurang gugur. Masalah utama ibu selepas bersalin adalah keguguran rambut. Disebabkan juga dengan kekurang protin dalam badan ibu semasa mengandung ia memberi kesan keguguran rambut selepas mengandung. Oleh itu, sebagai ibu dan wanita amat digalakkan untuk menjaga kesihatan rambut.

Jom saksikan kelembutan rambut model ini setelah menggunakan syampu Senmy.



Terdapat dua variasi haruman sampu Senmy ini iaitu halia lemon dan juga macadamia integrifoliaseed oil dan daun salam.


Kandungan Tmbuhan Ekstrak Semulajadi
Halia
  • membunag angin dan mencegah keguguran rambut 
  • mengandungi vitamin B5, serta kebolehtlapan yang tinggi
  • menghidratkan rambut dan melembabkan rambut
  • membantu pertumbuhan rambut baharu



Lemon
  • Manakala, lemon pula berfungsi untuk menggalakkan pertumbuhan rambut
  • menutralkan tahap keakalan rambut
  • menjadikan rambut hitam berkilat



Macadania Integrifolia Seed Oil
  • berfungsi sebagai membekalkan nutrien khas untuk membentuk satu lapisan pelindung di permukaan kulit kepala
  • mengurangkan penuaan
  • merawat kulit kepala yang kering
  • tidak merangsangkan kulit



Daun Salam
berfungsi sebagai:
  • 'surfactant' yang semulajadi
  • menghsilkan buih yang banyak
  • membersihkan rambut dengan lebih berkesan

Testimoni
Antara testomoni pelanggang yang berpuas hati syampu Senmy ini doleh rujuk di bawah ini. Mereka sangat menyukai peoduk ini kerana ia dapat memberi perubahan kepada masalah keguguran rambut mereka.

masalah rambut gugur kembali pulih dan mengalami pertumbuhan rambut baaru


Rambut yang kusam tidak bermaya semakin berseri dan lebat



Kuasa Pemulihan daripada Tumbuhan-tumbuhan Hanya dalam Sedetik Masa
Selain itu, juga bagi mecepatkan lagi proses pertumbuhan rambut ia juga dibekalkan dengan "Hair Mask" bagi membaik pulih rambut rosak, menghaluskan dan melicinkan rambut serta rambut juga tidak mudah kusut dan teratur. 


Harga?
Dah tentu nak tahu berapa harganya kan.... 
1set (2pcs) 
Rm62 x 2 = RM124 

2set (4pcs) harga pom sama jgk 
Rm62 x 4 = Rm248 

Berbanding dgn 3set (6pcs) member price 
Rm42 x 6 = Rm252 
So..Kat sini dh jimat RM20 atas satu set

Bagaimana untuk mendapatkannya, boleh hubungi di talian di bawah ini:

No phone : 01119902165






1 comment:

  1. Stakat mek guna memang bagi positif feedback, tk keciwa la dgn hrga yg dtwrkan plus lamo giler nak habiskan shampoo dan conditioner tu.

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.