Product Review

[Product Review][bleft]

Jom Jalan

[Jalan-jalan][bsummary]

Nasi Dagang Untuk Nur Jannah Turn 1

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم



Nasi Dagang Untuk Nur Jannah Turn 1 / Allhamdulillah, 30 Mac 2018, Jumaat barakah yang lalu, genap setahun puteri ketiga saya Nur Jannah. Ya Allah.... dah setahun, cepat je rasanya.... rasa baru je melahirkannya di SINI, tup tup dah setahun puteri mama yang aktif ni. kekeke... no cake for Jannah, mama buat nasi dagang.... sebab masa kat kampung minggu lepas Jannah suka makan nasi dagang, mama suap dia makan banyak kali... erm... menarik ni, so saya kena buat lagi. 


Selamat hari lahir buat Nur Jannah, semoga anak mama menjadi anak yang soleh dan bertaqwa, cahaya syurga untuk semua makhluk di bumi.... I love you so much... Anak mama sorong ni buat mama kalut, buat mama makan sambil berdiri, buat mama tak lena tidur lepas tu berdengkur gak... kekeke... lagi lagi... anak mama yang terlebih cerdik, yang selalu buat mama hepi, nak marah pun hepi, pandai buat muka senyum kat mama, memang tak jadi langsung mama nak marah... hehehe... buat mama selalu menjerit-jerit nama Nur Jannahhhhh..... kekekeke


Jannah ni susah saya nak ambil gambar dia, sebab dia terlebih aktif mana nak reti bergambar tak duk diam sekali... kekeke.... gambar semua blur! Dah masuk setahun ni akal dia makin banyak... bak kata en daddy "make pong budak ni"... mana taknya.... kakak-kakaknya acah dia jalan, dia lagi seronok.... jalang terhuyung-hayang, jatuh, bangun, jalan lagi... pastu jatuh bangun jalan lagi.... then dia gelak.... kekeke... lawak tul la Nur Jannah ni.... lagi orang duk acah dia, lagi dia seronok nak jalan....

apa pun.... 
Nnnti saya sambung story bab nasi dagang ni. InsyaaAllah.... 




8 comments:

  1. sedapnya, suka makan nasi dagang kat Ganu ms muda dl berjalan sana. rindu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah setahun dah Jannah...mama masak,,mama suap..moga menjadi anak yang menyejukkan..solehah..amin.

    ReplyDelete
  3. Sedap nasi dagang make gak.aritu kak ipar bagi dia buat hihihi

    ReplyDelete
  4. Happy Bezday Jannah moga jadi anak solehah ye....Untunglah Jannah ada mama pandai masak nasi dagang... Sedap tu!

    ReplyDelete
  5. bangat sikit up resepi terr.
    nak try buat etek.hehe
    happy birthday nur jannah.
    auntie mek doakan awak akan jadi yg solehah untuk mama dan daddy awak.

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Nur Jannah.. Menu yang istimewa tu.

    ReplyDelete
  7. Happy belated dah Jannah ! Semoga membesar menjadi anak yang solehah ye

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.