Header Baharu Dari Busyra Takiyudin

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah... salam Ahad... Salam hujung minggu dan salam bekerja.
Semalam saya dapat banner dari sis Busyra. Terima kasih sis Busyra Takitudin, nice and simple header. Sebenarnya saya pun dah lupa pasal header ni... Kalau sis tak wasup akak, memang dah tak ingat langsung yang akak ada request free header ni.

Daaa.... hari ni terus akak guna.... 

Allhamdulillah.... dah beapa bulan kesunyian di ofis saya, hari ni kembali ceria dengan kembalinya pelajar di semester 1/2017/2018 ni.... tak la horror sangat! kalau tak tiap hari rasa horror saja kat ofis ni.... nak p toilet pun malas.... hehehe.... rakan-rakan ada duk citer macam-macam. 

Apa pun new header dengan semangat semester baharu ni, akan lebih ceria blog ini dan lebih manfaat hidup ini. Teruskan perjuangan sehingga ke titisan keringat terakhir.... go go go.... you can do it....
 

6 comments:

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.