First Giveaway By Blog Buku Pinky!

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Salam sayang

http://bukupinky.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky_5.html

Banner kat atas dah tentu-tentu banner GA. Yang menarik GA ni bukan apa, memang GA yang pertama yang dianjurkan oleh That Azie ni...  Apa yang menarik tentang blog nya adalah nama blog tersebut! Memula saya tengok macam cliche, sebab ramai yang guna tema pinky minky ni... hehehe... dua tiga kali tengok... erm.... rupanya kelainan nama blog That Azie tentang buku yang berwarna pink... Banyak benda yang warna pink, namun buku pink ni.... uhhh.... nic... kalau ibu-ibu memang femes bab buku pink ni, tapi misi panggil buku merah so kita pun dari kulitnya warna panggil buku la "buat buku merah"... hehehe.... 

Apa pun nak ucapkan salam ukhwah tuk That Azie, semoga buku pink maju jaya dalam blogging ni.... 

Jom join sahabat tarikhnya 5/9/17-5/10/17



4 comments:

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED