Back To Normal Life: New Semester Registration ke 10

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah... salam sayang....
Dah habis cuti, balik kampung raya Aidiladha.... So, back to normal life! Balik Kedah pada Selasa, sebab terpaksa ambil sehari cuti tuk selesaikan urusan semester baharu di USM...Sampai di 
USM 2.30 petang.


Nak jumpa SV, dia pun bz ada taklimat dengan pelajar baru.... Kat ofis pun gelap. Mungkin semua ada kat dewan bersama pelajar baru...


Saya pun letak keropok kat pitu sv saya! hehehe... dan wasup dia... saya ke IPS meneyelesaikan pendaftaran untuk semester ini bagi semester ke 11 saya di sini.... Haduiii... dah sem 11 ke??? hai buat terkejut lak.... semester 10 saya buat penanguhan.... kalau ikut sem 10 baru la.... hikhik,,,, cam ni la mak budak mengaji full time.... Harapan semoga ini kali terakhir saya bayar yuran.... tak mampu dah... satu semester dengan RM3050.... 


Dah settele urusan pendaftaran di USM, dapat wasup dr sv saya dia kat dewan!... saya tanya staf di IPS dewan tu kat mana. Siap call member lagi tanya dewan tu kat mana. Malangnya arahan yang diberi salah. Saya pun dah penat cari! Yang silap saya juga tak reply wasup tanya sv saya sendiri dewan tu kat mana! terus buat keputusan balik, nak buat camana, baby Jannah dah nangis.... 

Sampai Kedah dah hampir pukul 7.... saya reply wasup sv saya! tak apa la tak de rezeki nak jumpa dia! Kepenatan.... malam terus tak pikir apa, tidur....

Allhamdulillah...... sampai Kedah dengan selamat Ya Hafiz Ya Muhaimin....


1 comment:

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED