Ambil Cuti Lagi Demi Setitik Ilmu

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Ambil cuti lagi! 
Minggu lepas, hari Selasa dah ambil cuti sebab menyetelkan hal di USM sebelum balik Kedah. Mingu ni sv nak jumpa lagi, terpaksan "put of office" dan ambil cuti lagi sehari, hari Rabu ni! erm.... cuti tahunan saya dah tinggal 16 hari! It's ok Sheila.... buat la apa yang terbaik dengan izinNya....


Selagi belum habis pengajian ni, terpaksa berulang dengan lebij kerap ke USM. Nasib la USM tu dekat sahaja, lebih kirang 2 jam dah sampai... exit je bridge masuk pagar USM... keluar je pagar USM terus masuk bridge... hehehe.... memang susah la nak ke tanjung walaupun tiap minggu atau tiap bulan ke Penang. Settle kerja terus balik, jarang melencong ke lain. 

Bagi menyenangkan kerja kena juga ambil cuti, kalau tak kena p masuk ofis dulu punch in dan keluar balik petang nanti kena punch out pula.... tak apa la mana senang la Sheila.... hehehe... kalau senang ambil cuti, ambil sahaja cuti tu..... anak-anak harus la bercuti dari sekolah sama.

Syukur hari Rabu dan Khamis ni kakak cuti UPSR. cuma kak ngah la kena skip tadika dan kelas agama petang. Minggu lepas ustazah dah bising kat kak ngah... ciann dia! sebab dia selalu tak datang dan iqra' pun dah slow... balik rumah saya dan kakak Amani terus ajar dia iqra'... bagi dia banyak baca dan ingat!

Demi Pengajian Saya
Anak-anak dan suami terpaksa bekorban! susah  kini mungkin ada senang terkemudian! Sabar dan banyak sabar k Sheila... all the best. Bagi motivasi tuk diri sendiri... Don't give Up!


1 comment:

  1. pengajian full time aida plak baru aje bermula, sheila.
    baru nak masuk minggu ke3 in shaa Allah.
    dari awal dulu nak apply, memang da diskus dgn mr.asben.
    tau dah kan Uni mana nak apply.
    syukur sgt dia faham and sudi bantu :)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.