Ada Kala Takut Jumpa Bos

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah....

Lemah Semangat
Hari ni, hari takut nak jumpa dekan saya nak minta sign je.... haduiii lemah semangat. Nampak gaya minggu depan juga la saya settle report progress study saya.... sv saya dah lama sign, cuma nak ambil sign dekan sahaja. Pelik tul Sheila ni!!! hehehe... Bukannya saya ada apa-apa masalah. Progress study dah on track, lain la masa mengandung dulu saya memang slow.... skang dah kena push kat sv terus on track, tapi masih takut nak jumpa dekan.... 


Kuatkan la semangat saya! 


Masalah Printing
Satu hal lagi kena print tesis yang tebal tu, dekan nak tengok.... tak tahu la cukup ke tak ink printer kat rumah saya tu... Baru je saya top up ink RM165. Mahal nya ink! Printer cabuk jer.... ada printer laser, 3 tahun saya guna terus rosak... yang tu ink RM200++ lagi mahal.... terus guna printer cabuk saya.... Printer cabuk tu dah hampir 10 tahun.... sejak saya masuk keje kt UUM ni lagi.... tahan sangat! tapi saya memang tak pernah guna ink refel. Hopefully cukup ink tu tuk saya print. Bagi settle juga dalam dua hari ni Jumaat Sabtu.... Ahad nanti jumpa dekan.... nak tak nak kena jumpa dia bos saya! 

Apa dia nak cakap saya terima sahaja.... anggaplah itu semua Allah yang cakap.... InsyaaAllah, ok dan dipermudahkan....


9 comments:

  1. betul juga sheila, dulu saya kerja pun ada rasa camni jugak. tapi kena overcome la kan

    ReplyDelete
  2. Allah tempat bergantung dan Dia lah yg memegang hati2 manusia ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih sis ingatkan akak.. Nice comment.

      Delete
  3. Tak apa, tawakkal je, kalau dah cuba yang terbaik, ada silap itu akan jadi pengalaman terbaik... InsyaALlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A aa... T.kasih NA. Btl tu. Tawalkal je

      Delete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED