Cuti Sekolah Kenduri Pun Tiba

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dah tiba cuti sekolah kenduri pun sampai ler... Dah lama sangat saya tak p kenduri staf ofis saya... Lebih 7 tahun kot... Pertama sebabnya tak dapat undangan. ye la kan... saya ni kuli sahaja, tak ramai orang kenal pun.... lagi pun dalam bebarapa tahun ni saya cuti belajar!  kawan pun tak berapa nak ramai... kawan ofis pun di jabatan saya pun tak berapa nak ramai juga.... hukhuk.

makan nasi kenduri yang simple macam ni memang sedap, siap ada halia muda lagi

Kelmarin, ada kenduri staf Uni saya. Tak sangka dia jemput. Saya pun tertanya-tanya kad ni dari siapa.... si pengantin saya tak kenal, cuma familiar nama ibu pengantin sahaja. Mungkinkah dia. Allah Ya Baari, saya dan family ke kenduri anak perempuannya... Dia berterima kasih saya datang. Saya pun berterima kasih jemput dan ingat kat saya!


Allhamdulillah...
Semoga pengantin dirahmati diberkati bahagia kekal till jannah. Semoga kakak sekeluarga dimurahkan rezeki sihat sejahtera dan dikurniakan syurga Allah..... 

Yang bestnya dapat parking 1st class kereta cabuk kami ni.... siap tuan rumah bagi bawah garage lagi...
Oh my kereta cabuk sayang ku

Terima kasih Ya Rabb

14 comments:

  1. Alaaa..SA xde jemputan org kahwin la cuti sekolah kali ni...rasa nak makan lauk kenduri plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la SA, time ada jemputan ada la, time tak de pun byk...

      Delete
  2. Replies
    1. anak-anak suka la cuti sekolah... tu pun tak puas blk kg...

      Delete
  3. CUTI SEKOLAH MUSIM MKN KENDURI

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. banyaknyo cik nor... tak cekak nak make tu... hehe

      Delete
  5. haah cuti sekolah memang banyak kenduri. kita gantung kuali je la hujung minggu. hihihi

    ReplyDelete
  6. Mrs pip tak dpt jemputan time cuti sekolah ni ...
    Biasanya hujung tahun, baru ada jemputan kawin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada rezeki MP nanti cuti sekolah hjg thn tu...

      Delete
  7. wah.. sedapnya.. first time nampak ada yang hidang halia muda mcm tu..

    Jemput baca kisah pengalaman & testimoni kecutkan cyst tanpa pembedahan yang dialami ibu hamil ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la halia muda ke apa namanya... hikhik... tanya kwn katanya bkn halia muda... tahu mkn je akak ni...hehe

      Delete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.