Raya Yang Best Part 3

Allhamdulillah, sambung lagi Raya Yang Best Part 3, mohon maaf jika entry raya best ini membuatkan anda pembaca terguris dan sebagainya kerana situasi yang berbeza kita alami. Saya memohon sepuluh jari memohon kemaafan jika ia membuat rasa para pembaca tersisih dan sebagainya. Ini cuma perkongsiang rasa selama sepuluh tahun berkahwin dan baharu dapat merasa kemeriahan beraya dengan hati terbuka, yang Allah swt melapangkan saya! masa ke depan tak tahu lagi macamana....

saya satu family n mie n papa saya
Adik saya satu family and mie n papa
We are small family right now 2017 Syawal, but not soon... hehe... Insyaallah
4 sepupu
me and my princess
anak sepupu pun ada
me and family
my brother and her wife
Raya yang best kali ni juga dapat saya berkumpul dengan adik saya. Ye la kalau saya satu family tak ade la nak tangkap gambar dengan mak ayah, macam tak meriah je kami ni (saya, suami dan anak-anak)... hehehe.... tapi bila adik saya dan familynya ada, nampak mak ayah saya lagi seronok! Mereka pun nak bergambar sama.... Allhamdulillah.... adik balik raya menambahkan keceriaan mak ayah saya! Saya seronok tengok mereka seronok... bukan senangkan nak bergabung dan bersatu semua walaupun cuma dua beradik.... hikhik

So, raya kali ni kami dapat la beraya sama. Keluarga kecik saya!

Allhamdulillah, tapi bak kata pakcik saya masa hari raya tu.... tengok mak ayah saya, walaupun anak cuma dua orang tapi cucu dah 6, terus saya menyampuk dah nak masuk 7.... pakcik saya hairan duk mengira... ye la saya baru lepas bersalin.... adik saya bby baru setahun..... hehehe.... adik saya lak kata akhir tahun ni 7.... hehehe.... coming ada orang baharu, baby baru lagi!

Allhamdulillah.... syukur bertambah la nanti cucu mak ayah saya....

Seronok, bila berkumpul...


5 Give your inspiration

  1. Lawa la kain baju. huhuh... Suka pattern skirt kurung tu. BTW aku ader buat GA, kalau berminat boleh join tau :)

    https://mekzumbie.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah Ya Badi'... baju tahun lepas sis... tak buat baju raya pun kami satu family... InsyaaAllah akak join nanti

      Delete
  2. salam aidilfitri kak ^^
    maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  3. alhamdulilla...murah rezeki dengan cucu2. meriah suasana bila ramai budak2 dalam rumah kan

    ReplyDelete
  4. sgt suka dgn raya.
    time yg happening bila berkumpul.
    makan-makan.
    baju baru.
    sedikit bilangan, tapi kalau bebetul kita merasai nikmat bersama, akan jadi besar.

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.