Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

https://mekzumbie.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html


Jom join GA Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway!

Syaratnya sangat best tau, boleh pilih dua barang dari IG ang shope (yang penting follow dulu) k...

Dengan ketidakmaluyan akak, akak pilih dua barang dibawah:

1) tuxun bluetooth mobile ktv speaker


ini adalah kerana, untuk membantu pelajar akak melaksanakan penggambaran dengan jayanya. Bila akak masuk kerja September tahun lepas, dan tahun ni akak disuarakan oleh senior akak. Msalah equipment untuk pelajar nak shooting. Senior akak terpaksa mengeluarkan duit sendiri bagi membeli kamera untuk pelajar shooting. Yang kritikal sekarang kami menghadapi masalah ketiadaan microfon untuk outdoor shooting... Bila guna direct audio dengan camera tersebut, ambience sound yang menjadi masalah utama menyebabkan audio tidak clear.

Katanya "Sheila ni la masalah utama kita tak ada mikrofon, kamera yang limited, bila hang dah masuk mengajar nanti hang tau la macamana".... kesian kat student!

Nak dapatkan budget daripada uni amat susah dengan keadaan sekarang. Tambahan pula, peralatan uni boleh diguna di waktu pejabat dan di kawasan uni sahaja. Ia sangat menghalang bagi pelajar explore untuk penggambaran luar uni seperti membuat dokumentara dan sebagainya...

Akak, memang terfikir nak cari duit untuk belikan mikrofon untuk mereka rekod buat shooting.... Namun, apakan daya skang masih terbatas.... 

So, bila tengok GA yang menarik Mek Zumbie, akak sangat tertarik dengan mikrofon ni... Kalau ada rezeki, anggapla ia merupakan penajaan kepada ang shope. Setiap produk pelajar yang dihasilkan akan diberi credit kepada ang shope dan Mek Zumbie sebagai penaja dan publisiti...

 


sama juga dengan stand ini memang tujuan uatama untuk shooting, tak guna camera yang limited tuk shooting terpaksa juga guna handphoe. dan mini stand ini sangat membantu apa-apa shooting kelak...

Hopefully sangat, Mek Zumbie leh sponsor pada pelajar akak.... hehehe,,,, dengan perasaan tak malunya, akak berharap! hehehe....

Terima kasih....
LOVE

 

4 comments:

  1. Hi sis :) Tq sebab join :) Tapi senarai pilihan hadiah kat sini :)

    https://mekzumbie.blogspot.my/2017/07/nak-buat-mek-zumbies-july-preowned.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama. Good luck ye :)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini :)

    Semoga berjaya (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/mek-zumbies-july-preowned-giveaway.html

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.