Makeup Tips Dengan Soft Matte Lipcream

Makeup Tips Dengan Soft Matte Lipcream

Makeup Tips Dengan Soft Matte Lipcream // Allhamdulillah....
Syawal masih lagi meriah, kunjung-mengunjung dan majlis silaturahim aidilfitri masih berjalan sehinggalah penghujung syawal nanti...

Makan pun juga meriah kan... jangan lupa puasa sunat syawal pun kena buat juga tau, tuk bagi balance mana tau berat meningkat... hehehe..

Nak meriah lagi, harus la pakaian pun nak cantik-cantik... dan make up jangan dilupakan... agar segar mugar nampak penampilan kita. 

So, saya nak memperkenalkan satu produk menarik ni, iaitu soft matte lipscream by Fame Cosmetics tau....




Lipscream ni sangat sesuai bagi saya yang tak berapa nak meriah make up sangat ni! hehehe.... Tapi bila cuba soft matte lipscream fame ni rasa satu macam yang memberi aura positif ang tinggi.... sangat confident walaupun simple sahaja warnanya... anda boleh juga jengah ke fame_cosmetics. 

Apa yang saya rasa lagi, lipscream ni ia matte tau seseui dengan namanya..... tak teragak bila nak menggunakannya,,, 

Soft Matte Lipscream ini menawarkan 12 warna yang semuanya menarik dan cantik bila digayakan. Bagi saya yang simple natural saya lebih suka warna nude dan candy...


Apa warna pun sangat sesuai digayakan dalam pelbagai majlis. Jika di malam hari majlis aidilfitri lagi sesuai juka anda memilih warna yang lebih terang seperti desire, fuchia atau party... Terpulang juga pada pemilihan kostum ada gayakan....

Packaging yang simple panjang dan kecil sangat mudah dibawa dan diletakkan dalam beg tangan. Tidak menjadi masalah jika anda menggunakan clutch mahupun tas tangan ia muat... Tak perlu risau! Mudah dipegang dan disapukan pada bibir... Dan anda tidak perlu risau jika makan dan tertanggal lipstics anda, boleh dipakai semula kerana ia soft matte... Sangat seksi jika bekas bibir anda melekat di gelas mahupun cawan... wahhhh.... menarik perhatian si jejaka..... hehehe....

Dengan harga cuma RM29 sahaja sangat berbaloi dimiliki dan ia tahan lama.... tidak mahal dan mampu dimiliki... 

Paling senang kat mana nak dapatkan soft matte lipscream fame cosmetics ini adalah di https://www.zalora.com.my/zalora-beauty/ 

Apa cara pembayaran pun anda boleh buat di Zalora, pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja... Sangat mudahkan nak dapatkan Soft matte lipscream ini... Jom jengah kat zalora sekarang! 

Salam syawal, jom meriah raya dengan make up di Zalora....

 

7 comments:

  1. aiyioooo tergoda ni.. dahla suka benda2 gini hehe..

    ReplyDelete
  2. Lea kalau pakai lipstik jenis matte cecair ni mesti nampak bibir cam mayat.. kering jerk.. tak sesuai kot dengan muka lea utk lipstik jenis ni.. tgk org pakai cantik jerk.. huhuhu

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.