GIVEAWAY NURUL & FRIENDS

 
 
LEBIH 20 ORANG PEMENANG DICARI !!

FOLLOW BLOG **WAJIB**
LIKE FANPAGE **WAJIB**
ADD FACEBOOK **WAJIB**
FOLLOW INSTAGRAM **WAJIB**
FOLLOW TWITTER 
FOLLOW GOOGLE+ **WAJIB**
KOMEN DAN SHARE DI MANA-MANA ENTRI **WAJIB**
OPTIONAL
1. Buat entri yang bertajuk "Giveaway Nurul & Friends"
2. Copy banner dekat atas tu dan pastekan dalam entri korang.
3. Korang boleh copy semua entri ni ataupun nak buat entri sendiri.
4. Backlinkkan banner tu tau.
5. Dah siap, submit link dekat komen :)
AMARAN KERAS !!!

** Pastikan korang jujur pikul tanggungjawab untuk ikut semua syarat ni ye. Mana tahu rezeki korang boleh menang. Hadiah memang best-best tau :D **
PEMENANG AKAN DIPILIH MELALUI CABUTAN BERTUAH


** Para sponsor pun boleh join sekali. Tapi Nurul buat hadiah khas untuk para sponsor. Untuk para sponsor untuk TOP REFERRAL akan dapat hadiah special daripada Nurul ^^ 
DUE DATE : 3 JULY 2017 - 31 JULY 2017



8 comments:

  1. Moga berjaya kak...hadiah pertama yang pasti ukhuwah sesama sahabat blogger..

    ReplyDelete
  2. moga ada rezeki untuk sheila menang

    ReplyDelete
  3. Gut luckkkkkkk.. Lea dtg singgah dr segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  4. tq awak sebab sudi join.. check no dekat sini ye :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/senarai-peserta-giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya!

    Singgah dari giveaway sama ;)
    http://www.maisarahsidi.com/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED