Berkampung di Librray Hari ni

Girang rasa hati... hehe... hari ni saya berkampung di library yang sunyi ni... baby Jannah pagi tadi demam dia ok skit, daddy cakap dia nak jaga baby Jannah kat rumah. So saya masuk ofis duk kat library... 

Tadi otw p ofis, saya suruh kakak cari wallet saya, tapi takde dalam beg.... harus saya tertinggal wallet, lesen semua tak de, ermmm... drive lenggang je ni... huhukkkk  


Tengahari tadi selepas ambil kak ngah kat taska, singgah kat ofis saya, cari diari.... haduiii... rasanya saya tertinggal kat bilik reserch masa bengkel dan discusion dgn sahabat-sabahat Khamis lalu.... Malangnya staf ang pegang kunci tak ada kat ofis, masuk bilik saya cari diari tu pun tak ada....

Huh... penting tu! Segala bagai ada kat situ.... tak pa la kak ngah, jom... saya bawa kak ngah p mandi, beli coklat kat dia, makan then hantar dia di pusat Islam... dia ada jamuan raya hari ni... saya datang hantar dia awal.... lum ada orang datang, saya teman dia kat kelasnya.... 


Comel kak ngah Adelia ni... hehehe... banyak cakap, tapi bila kat taska, dengan orang kat kelas agama tak mahu cakap... Sian jer saya tengok muka dia.... bila kat rumah dia lah bossy.... 

 
Dah hantar dia, masuk library semula, saya tinggal latop segala bagai di library.... Bukan girang apa? sebenarnya duk pening banyak keje.... satu pun lum siap ni! correction draft thesis saya pun lum siap! dah berpinar mata saya nak edit penulisan ni.... ada ke nak tolong edit kat saya ni? tatabahasa dan segala bagai! tesis saya dalam bahasa Melayu, tapi ayat pun tunggang langgang..... fuhhh..... fininggg...

Hopefully, diari tu ada kat bilik tu... Amin...

2 comments:

  1. bulan 9 nanti aida start belajar balik.
    library la jugak tempat berkampung nanti :)
    in shaa Allah.

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.