RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

 Giveaway ini akan berlangsung selama DUA MINGGU.
Bermula pada 1 Jun sehingga 14 Jun 2017.
Korang boleh pilih samada nak join melalui blog atau instagram
 
http://www.sofieadie.com/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html
 
Seramai 10 orang pemenang dicari.
(7 pemenang dari blog, 3 lagi pemenang melalui instagram)
***


Syarat penyertaan sangatlah mudah:

PENYERTAAN MELALUI BLOG

2) Copy banner diatas dan backlink kepada entri ni
3) Buat entri dengan tajuk: #RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia
4) Nyatakan barang yang akan dibeli di SGShop jika korang menang shopping credit RM100

5) Siap! Jangan lupa tinggalkan link korang diruangan komen entri ni.

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.org
****

PENYERTAAN MELALUI INSTAGRAM

Kalau korang takde blog tapi nak juga join, jangan risau korang boleh join melalui akaun instagram. Penyertaan melalui instagram terbuka kepada followers ig @yuhaadie

Caranya:
1) Follow ig SGShop Malaysia @sgshop_malaysia
2) Like gambar banner Giveaway
3) Komen seberapa banyak yang korang nak sehingga tarikh 14 Jun 2017
*extra point untuk yang repost gambar

Pemilihan akan dibuat melalui komen paling banyak di post gambar tersebut.

PEMENANG UNTUK #RAMADHANGIVEAWAY INI AKAN DIUMUMKAN PADA 15 JUN 2017

ALL THE BEST!
 
Bagi memenuhi syarat no 4 saya memilih untuk membeli berberapa barang dari SGShop. Sebenarnya saya tak tahu apa nak pilih.... Semakin banyak page dan satu persatu barang yang saya tengok, semakin hilang rasa keinginan saya. Sehinggakan sampai satu tahap saya tak tahu nak pilih apa. Bagaikan rasa semua yang allah bagi sudah cukup bagi saya! Namun, saya pilih barang di bawah atas keperluan.
 


 
Tiga barang ini yang rasa sangat sangat kritikal.... hehehe.... wallet saya dan husband dah berapa tahun tak bertukar. Saya guna wallet sejak 14 tahun yang lalu, itu pun pemberian dari hamba Allah yang cuma harganya RM10 sahaja... Husband saya pun mungkin dah lebih lima tahun tak bertukar... dan saya pilih beg sandang sekali tuknya. Wallet kami masing-masing dah terkoyak namun masih elok digunakan. Wallet husband saya dah tak ada zip.... hikhik.... pencil case tuk kakak Amani memandangkan pensel casenya pun dah uzur.... 

Rezeki Allah sangat luas. Allah tahu apa yang kita perlu atau tidak. Tak ada apa nak harap harapkan tapi saya yakin dengan rezeki Allah.... jika tiada di dunia, saya selalu doa ada tempat tuk kami di akhirat kelak untuk melangkah ke syurganya.... 

Amin....

Previous
Next Post »

5 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
June 9, 2017 at 3:13 PM ×

wish u all the best

Reply
avatar
June 12, 2017 at 3:08 PM ×

SINGGAH BW

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

Reply
avatar
sofie adie
admin
June 15, 2017 at 6:23 AM ×

Salam ramadhan kak!
tahniah akak menang #ramadhangiveaway ni! :)
sila lapor diri sebelum 18 jun ya!
thank you again for joining this giveaway!

Reply
avatar
sofie adie
admin
June 17, 2017 at 2:26 AM ×

kak, akak dah kasi maklumat pemenang ke belum ya?
takut saya terlepas pandang pulak.. ^_^!

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
June 17, 2017 at 1:22 PM ×

allhamdulillah... akak dah hantar sis. terima kasih yer. semoga murah rezeki

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment