Semangat Yang Hilang

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Allhamdulillah... terima kasih Ya Rabb di atas segalanya rezeki yang melimpah pada hari ini.... Namun, dek masuk tahun baru ni, menguruskan anak-anak sekolah, mood study dah berkurangan.... terasa sangat down dan kepenatan... mungkin juga disebabkan kandungan dah masuk 6 bulan setengah.... >>>> kandungan 5 bulan setengah <<<<< bila tengok kawan seorang demi seorang dah grade rasa nak juga mencapai tahap tersebut dengan cepat.... Namun, saya redha ketentuan Allah dan apa yang saya alami ketika ini.... Saya yakin Allah Ya Baari' yang Maha Mengurus dan Mengatur segalannya perjalanan hidup ini.... 

Yakin pada diri Sheila, you can do it... sikit sahaja lagi nak sampai penamatnya! InsyaaAllah... cuma nak perbetul apa yang salah dan penambahbaik sahaja..... Mohon kekuatan dariMu Ya Rabb.... tiada daya bagi ku melaksanakannya tanpa Mu...

Allhauakhbar....

Ya Allah Ya Fattah, Ya BAsith, Ya Waasi' bukakan mindaku hati ku, seluaskan Mu selapang langit dan lautan Mu, alirkan ilmuMu Ya Alim, Ya Hakim Ya Rashid sederas tsunami dalam otak ini untuk aku menyiapkan kerja-kerja ini sebagai ibadahku! Aku mohon kekuatan daripada Mu Ya Allah Ya Aziz, Ya Qawiy, Ya Matin, keteguhan serta keperkasaan Mu untuk aku menyiapkan tesis ini....  

InsyaaAllah.... all the best Sheila....  



Previous
Next Post »

10 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
paridah
admin
January 9, 2017 at 11:11 AM ×

KUATKAN SEMANGAT N USAHA INSYAALLAH SUKSES SHIELA..

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
January 9, 2017 at 11:16 AM ×

InsyaaAllah kak... terima kasih

Reply
avatar
January 9, 2017 at 11:27 AM ×

Saya doakan agar akak sentiasa diberi kekuatan untuk menghadapi semua dugaan.. =) All the best Kak Sheila..

Reply
avatar
Jun Zie
admin
January 9, 2017 at 11:30 AM ×

smoga d pmudahkn apa pun urusan harian, insyallah. jga kesihatan/jg mkn minum tu. Buat keja ikut kmampuan, jan pksa diri sgt =)

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
January 9, 2017 at 12:18 PM ×

terima kasih shikin...

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
January 9, 2017 at 12:19 PM ×

InsyaaAllah jun... erm... betul tu jun kena ikut kemampuan juga kan.. terima kasih k..

Reply
avatar
January 9, 2017 at 12:52 PM ×

inshaallah, semoga dipermudahkan

Reply
avatar
Ana Fatihah
admin
January 9, 2017 at 1:07 PM ×

InshaAllah kak Syeila you can do it! Sentiasa bersemangat! :)

Reply
avatar
January 9, 2017 at 3:36 PM ×

pembawakan budak kot, sheila.
akak doa kan sheila kuat semangat.
dan lalui hari2 dgn happy ye.
in shaaAllah...

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
January 10, 2017 at 4:13 PM ×

mungkin gak sis... terima kasih yer... mmg down la sgt... hukhuk

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment