Saya Mula Pening Tengok Model Kajian

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Model kajian saya tentang pengaruh personaliti, psikologi dan filem terhadap keseronokan, nilai agama kepada kepercayaan alam ghaib dalam filem seram....

Saya terpaksa reanalisis semula, dan buat satu-persatu..... yang bawah ni full model bila dianalisis dengan menggunakan SEM PLS


Ini model apabila saya split second order dan first order direct to mediating enjoyment (keseronokan) dan DV saya adalah kepercayaan alam ghaib.... serta moderator (yang bulat-bulat hijau tu) adalah Nilai Agama 

Bila saya tengok model split ni saya pun pening... saya tak tahu betul atau tidak, apa pun semua berpandukan kepada objektif kajian dan hpotesis yang di bina..... bagaimana saya nak mula writing semula? 


Bila analisis tu senang, nak writing semula dari awal ke akhir kena banyak sabar, tabah dan cekal..... kuatkan semangat saya Ya Allah.... 


Previous
Next Post »

6 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
Linda
admin
January 17, 2017 at 1:06 PM ×

huhu mmg peninglah jugakk...hihi

Reply
avatar
January 17, 2017 at 1:45 PM ×

Mak ai kakak tengok langsung tak dapat tangkap
Lagi pening kakak tak faham hihi...

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
January 17, 2017 at 1:48 PM ×

terima kasih sis... apa yg Allah tentukan ini tuk akak ia terbaik dr Nya

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
January 17, 2017 at 1:49 PM ×

akak pun pening linda... tp buat buat jer tak pening.... hikhik malas nak pikir byk go on jer yg termampu

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
January 17, 2017 at 1:51 PM ×

nampak gaya cam tu la akak.... tak pa la k.zakie ini yg terbaik la ni...

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment