Enter your keyword

Monday, September 26, 2016

My First Correction For My Thesis

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum,,,, selamat petang semua...
Erm... hari ni dah hari kelima selepas saya ke USM Jumaat lalu, jumpa sv saya ambil report, dan discuss tentang tesis.... Balik rumah Jumaat petang memang tak buat apa la.... duk pening, sampai ke malam muntah... Nak makan pun tak lalu.... Hari Sabtu baru ok sikit.... 

Hari Ahad keje seperti biasa, walaupun rasa loya masih ada tapi asyik lapar saja.... Duk ofis kejap saya keluar cari makan.... Allhamdulillah, kelmarin saya sudah dapat semua jurnal yang dicari....

Hari ni pergi print segala bagai jurnal yang sv saya suruh buat correction.... nak mula memang pening lagi la nak kena baca bagi faham.... saya ni yang jenis lambat nak paham, al maklum la.... apa pun Al Quran kata baca, baca, baca.... InsyaaAllah.... 


bila tengok jurnal sikit dah mula nak mengulor.... penatttt.... haduihh, sv bagi dua minggu saja tuk submit satu topik.... All the best Sheila, u can do it.... InsyaaAllah.... 

Terima kasih, sv saya banyak mengajar.... saya malu sangat padanya.... nak buat camana lemah sangat saya ni.... Saya bersyukur sangat dapat sv yang baik dan banyak membantu.... semoga Allah sentiasa merahmati sv saya berdua dan juga para rakan-rakan semua yang membantu saya dalam pengajian ini....



No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

Popular

Follow by Email