Perjuangan Kita Teruskan

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Esok nak p Penang. Kelmarin bila dapat surat daripada ketua besar, terus saya contact sv saya buat appointment nak jumpa esok. Padahal surat tu cakap saya kena bagi progress report dalam masa 3 bulan lagi.... Tak apa la, 10 Mac bari masuk bulan pertama saya sambung pelajaran tuk penyambungan kali kedua. Tadi bila baca semula surat tu rupanya tiga bulan lagi. Biarlah... dah nak progress report saya akan bagi... Syukur sv saya sangat perihatin dan membantu saya. Bak kata husband bagi jer tiap bulan progress report tu... hehehe...


So, memang bulan-bulan terakhir ni sehingga bulan September saya tersangat la sibuk. Kalau blog ini terabai maknanya saya tak sempat sangat nak membukanya. 

Walaupun saya mengabaikan blog ini, di harap ada sahabat yang sudi bertandang. 

Apapun, semoga kalian sukses apa jua yang dilakukan dan saya juga..... berjuang itu hidup kita dan ia harus dilakukan kerana tujuan ke mesti ke jannah...


kan kan kan....


Terima kasih semua yang sudi menyokong blog picisan ini. 


Allhamdulillah....



Previous
Next Post »

4 Give your inspiration

Click here for Give your inspiration
March 7, 2016 at 6:24 PM ×

dahulukan perkara yang paling penting dulu..
nanti sambil2 je boleh update Blog (^_^)
good luck!

Reply
avatar
March 8, 2016 at 8:39 PM ×

wahhh. selamat maju jaya buat tuan blog :)

Reply
avatar
Qaseh Vee
admin
March 9, 2016 at 9:33 AM ×

semoga dipemudahkan urusan ...

Reply
avatar
March 9, 2016 at 11:02 AM ×

harap smeua di permudahkan.. amin..

Reply
avatar

Give your inspiration here and thank you. ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment