Perjuangan Kita Teruskan

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Esok nak p Penang. Kelmarin bila dapat surat daripada ketua besar, terus saya contact sv saya buat appointment nak jumpa esok. Padahal surat tu cakap saya kena bagi progress report dalam masa 3 bulan lagi.... Tak apa la, 10 Mac bari masuk bulan pertama saya sambung pelajaran tuk penyambungan kali kedua. Tadi bila baca semula surat tu rupanya tiga bulan lagi. Biarlah... dah nak progress report saya akan bagi... Syukur sv saya sangat perihatin dan membantu saya. Bak kata husband bagi jer tiap bulan progress report tu... hehehe...


So, memang bulan-bulan terakhir ni sehingga bulan September saya tersangat la sibuk. Kalau blog ini terabai maknanya saya tak sempat sangat nak membukanya. 

Walaupun saya mengabaikan blog ini, di harap ada sahabat yang sudi bertandang. 

Apapun, semoga kalian sukses apa jua yang dilakukan dan saya juga..... berjuang itu hidup kita dan ia harus dilakukan kerana tujuan ke mesti ke jannah...


kan kan kan....


Terima kasih semua yang sudi menyokong blog picisan ini. 


Allhamdulillah....



4 comments:

  1. dahulukan perkara yang paling penting dulu..
    nanti sambil2 je boleh update Blog (^_^)
    good luck!

    ReplyDelete
  2. wahhh. selamat maju jaya buat tuan blog :)

    ReplyDelete
  3. semoga dipemudahkan urusan ...

    ReplyDelete
  4. harap smeua di permudahkan.. amin..

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.