SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 2016 BERSAMA KIMMIE

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah... kali pertama kot join segmen kimmie ni...
Bila saya tekan button follower tu rupanya saya dah follow. Sejujurnya saya pun tak ingat bila saya follow blog kimmie. Apa yang pasti saya nak join bloglist kimmie, dan saya sangat berminat untuk menjalinkan ukhwah....


Tak kira dengan sesiapa sahaja, kalau saya ada masa lapang boleh blogwalking saya akan terjah. Maaf kalau adakala saya tak sempat nak terjah rakan-rakan tapi sesiap yang selalu utuskan komen di blog saya, saya akan kembali membalasnya.

Untuk kimmie, semoga maju jaya dalam bidang penulisan blog ini. Akak pun masih banyak juga nak kena belajar dan masih merangkak terkedek-kedek.... hehehe.... nak kata macam itik pun lum lepas lagi ni.... haha

Salam ukhwah, Allah Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Jaami'



5 comments:

  1. SELAMAT BERUKHWAH SHIELA..INSYA ALLAH.

    ReplyDelete
  2. good post,,,follow balik ya http://gadogadozaman.blogspot.co.id/

    ReplyDelete
  3. good post,,,follow balik ya http://gadogadozaman.blogspot.co.id/

    ReplyDelete
  4. terima kasih kak...sudi join bloglist saya. :)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.