Ais Lemon + Madu + Pudina

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Rutinku dan husband pagi-pagi selepas hantar kakak dan adik ke sekolah masing-masing kami pergi sarapan di cafe hijau kuning uum.... memang femes dengan panggilan lego.... tak tahu la apa makna lego tu....


Musim panas ni, ada kiosk jual air lemon+madu+pudina.... Dalam minggu tu kami duk minum air ni ja la... tapi bila msuk minggu lepas tu air lemon madu pudina ni pun dah naik harga dari RM1.50 ke RM2....

Balik rumah buat sendiri la.... haha

Saya ada stok madu yang diwiridkan dengan zikir Asamulhusna ada kat rumah, lemon pun sejak akhir-akhir ni memang ada stok dalam peti ais, cuma beli ja daun pudina.... Jom kita buat sesama.....



3 comments:

  1. Nanti Zumal pun nak try buat juga la

    ReplyDelete
  2. salam kak yana pon suka nak nak lemon tea , green tea lemon :)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.