Cuti Sekolah Kembali

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah.....
Dah bermula cuti sekolah, ramai yang dah mula bercuti kan.... balik kampung, bawa anak-anak bercuti dan sebagainya....

Saya dan keluarga tak bercuti, kalau akhir tahun lepas saya ada conference di KL dan Usim boleh la jalan kat sana then dari KL ada kenduri kat Batu Pahat....

Tahun ni masih ada conference akhir bulan ni di Penang.... Kalau pergi Penang tu memang dah tiap bulan, coz saya mengajin kat USM duk di Kedah..... Apa keje bila-bila masa kena pergi USM....

Ya Allah.... bila tulis entry ni baru teringat conference dan "Bengkel Anak Soleh" tarikh yang sama!!!
Allah Ya Baari'.... Perancangan Kau lagi hebat.....

Kakak amani dah excited nak pergi bengkel anak soleh tu, last year saya tak sempat juga hantar dia sebab redandant dengan conference di KL, Nilai tu,,,,,

Tak ada rezeki kakak la nak pergi..... biasa kalau saya pergi conference dan USM, semua anak-anak, suami akan ikut sama....




No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED