Collect Data Lagi

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah... hari yang kalut, dah lama tak sekalut ni dengan kelas.... Hari ni aku kena replace kelas kawan ku yang bercuti.... Memandangkan dia bercuti seminggu aku nak masuk ganti kelasnya untuk buat kutiapan data dengan pelajarnya....


fuhhhh.... 3 jam straight kelas tuk 2 kelas dari pukul 11.30 pagi hinggan 1.00 then pukul 1.00 sampai 2.30pm,,, untuk dua kelas ni aku tayangkan filem Jwanita....


rest sejam setengah aku drive p changlun zerox soalan, singgah rumah hantar makanan tuk anak-anak, terus ke uni kelas seniorku pukul 4.00-5.30 petang....  baru sahaja jumpa masa kelas pagi tadi terus dia suruh masuk collect data di kelasnya... 3 minggu terakhir ni, pelajar dah mula habis kuliah... time ni kebanyakan kelas adakan presentation tuk tugasan kumpulan....

Collect data lagi -------->>>>> Sini... Sambil mereka tengah present aku edarkan soalan untuk mereka menjawab soal selidik.... Syukur sangat rakan-rakan senior banyak tolong.... Yang penting Allah Ya Wahhab, doa ibu bapa juga.... Mak ku selalu doa untuk kejayaan ku.... yang penting juga redha suami..... walaupun suami selalu duk merajuk aku siang malam jer busy.... hehehe




1 comment:

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.