Ke Aman Central

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Kelmarin, balik dari Penang aku dan family singgah Aman Central yang baharu di buka pada 1 Oktober 2015 di Alor Setar. nak survey handset, memandangkan aku still dengan nokia 101.... tapi aku pun tak tahu kenapa, pintu hati aku masih tertutup tuk smartphone.... hehehe....

google
Duk duk window shopping aku tak henti zikir kerana dalam proses penyucian hati, aku kena kuat.... dalam wallet aku memang xde duit, RM20 cukup makan....

Pelbagai brand yang ada di sana. Bagi anda yang sangat suka shopping sangat dialukan...

















Aku memang tak kisah, tengok orang duk shopping dengan rakus.... wahai ramainya pengunjung kat sana seronoknya kalau ramai-ramai macam tu pergi masjid....

Terima kasih Ya Rabb melindungi kami dengan duniawi ini.... bukan makna aku tolak dunia, tapi untuk kuatkan hati jiwa roh aku yang lemah dengan duniawi....




No comments

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.