Bandung Part 1

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah... hari ni baru dapat post entry yang dah berapa minggu ditinggalkan.... Al kisah perjalanan ke Bandung minggu lepas, berjalan lancar.... terima kasih Ya Rabb melindungi perjalanan kami (aku, husband dan cousin ku)

Isnin, 12/10/15
Pukul 11.15 malam 
Bertolak dari Kota Bharu sampai di KLIA 2 pukul 12.15 tengah malam.... tapi tak sampai 12.15 dah sampai... memang sangat cepat rasanya.... 


Pukul 12.30 pagi di sini lapang sahaja nampaknya.... sempat kami bergambar duk, tak ada orang ok ler.... 



Selasa, 13/10/15
12.15 tengah malam 
Sampai di KLIA 2, lepak sana sampai pagi. Flight dari KLIA 2 ke BDO jam 6.45 pagi. Mulanya nak landing kat mana-mana tapi mata tak mengantuk, kami lepak minum di kafe. Perjalanan ini kami pilih penerbangan tambang murah Air Asia dari Kota Bharu ke KL, KL ke Bandung dan KL ke Kota Bharu. 


tak tahu nak ke mana, lepak kat luar nampak ak deretan pesawat Air Asia 


banyaknyer pesawat Air Asia ni...

Kami masuk pukul 5.30 pagi nak sampai kat gate tu jauh kami kami  masuk jer la awal-awal.... solat subuh kat surau tempat meununggu....


Ready to go Bandung dua jejaka Malaya.... 

Penebangan kami ke Bandung agak terlewat, kami sampai di sana pukul 9 pagi, Allhamdulillah safe trip. 


Dah sampai lapang terbang Bandara Husein Sastranegara Bandung


                          



No comments

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.