Allhamdulillah... Seronok Bercuti dan Melancong

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

hehe... namakan cuti sekolahkan harus la cuti dan jalan-jalan...
tapi aku dan keluarga duk rumah jer... Hari ni ahad seperti biasa aku masuk library siapkan jurnal paper yang belum siap lagi...

tapi setiap kali Ahad aku seronok, semalam dah iron baju tuk hari ni... excited nak p mengaji... hehe
tapi bila dah lepas zohor tu terus la gelisah nak balik ingat anak-anak nak makan minum...


walaupun kami tak bercuti, tak ada kenduri, dan melancong aku seronok sangat bila tengok kawan-kawan blogger semua bercuti dan melancong... maaf ye tumpang happy dengan u all... itu perasaan yang Allah berikan pada ku, yang tak dapat ku gambarkan...

buat masa sekarang Allah susunkan hidup kami sekeluarga begini, aku happy apa yang Dia tetapkan.... tiada erti cuti tiada masalah.... kerana banyak perkara, mengaji aku yang belum settle, aku redha.... kita bercuti jer kat rumah yang memang tiap hari aku cuti.... terima kasih semua kerana kongsikan pengalaman anda bercuti...

Allhamdulillah.... 

Powered by Blogger.