Ajaibnya Bila Berpeluang Mengenali Mu

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Allhamdulillah

Subhanallah

Hari ni aku dapat kes study daripada Allah swt. Pagi selepas hantar kakak  ke sekolah  aku terus masuk ofis. Jam belum pukul 8. Aku tgk dah masuk waktu dhuda. Aku singgah ke pusat Islam. Mengadu kepada Dia yang memberikan  aku kes study.

Bila keluar je daripada  Pusat Islam aku rasa lega teramat. Tak tahu  nak bayangkan macamana.... aku singgah breakfast. Dengan breakfast  aku sedar Allah faham dan faham sangat aku.... Dia faham kekangan dan kekurangan aku sekarang ni.

Masuk library aku sempat belek paper then terus naik ke port aku tuk study.... Subhanallah.... sesuatu yang Ajaib berlaku. Dia dengar rintihan aku. Dia berikan aku Nuur yang aku cari selama ni..... selama ni duk cari tak dapat tak nampak tak jumpa.

Tekad aku hanya satu walaupun apa jua akan berlaku kelak pun aku tak tahu, aku tahu ini jalan yang aku pilih. Aku sedar ini adalah jalan yang benar. Aku dah membulat  dengan tekat  ini. 

No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED