Enter your keyword

Thursday, May 15, 2014

Mood study vs mood ibu

By On 7:09:00 PM
Assalamuaikum

Ya Allah ya Salam...

Dua hari ni mood saya yang tak menentu kadang kala membuatkan saya resah hilang sabar dan stress...

Agaakkknya macam ni rasa mood orang perempuan yang bercampur aduk... hihi...


Kesian anak saya kena tempiasnya.... ditambahkan pula mood belajar saya yang terhad dari pukul 8.00 keluar rumah hantar kakak ke sekolah masuk library... kul 1.00 keluar library ambil kakak hantar p iqrak dan terus balik rumah... takut lewat balik kesian baby saya menanti nak breastfeeding... itu je la masa saya ada tuk study... kat rumah kena tunggu malam time baby tido. Kadang kala saya bangun kul 3 pagi sambung study...

Itu yang kadang kala mood tak menentu...

Ya Allah ya baari ' yang mengusun mengaturkan segalanya saya readha...

Yang penting saya nak habiskan study saya kalau boleh dalm 3 tahun... in syaa Allah. .. usaha cekal tabah tawalkal...


Saya sayang keluarga saya... saya akan usaha dengan izin Allah... ya qawiy ya matin... yang menguatkan membakarkan semangat saya... ya Allah ya syakur ya mujid... yang maha syukur dan maha perkenan... AMIINN...

Thursday, May 1, 2014

Selamat bercuti selamat hari pekerja

By On 12:39:00 PM
Bismillahirrohmanirrohim...

Allhamdulillah ya Allah ya Baari yg mengusun mengaturkan kan agenda harian kita.... tiada daya kita yg hina ini melakukan segalanya tanpa kuasa Nya. Dan kita hanya dipinjamkan apa yg maha berkuasa berikan...

Allhamdulillah. Dpt sy bgn pg tdi.. bersama anak yg ikut sama bangun dipagi hari. Si kecik ni kalau saya xde atas katil dia akan bangun keluar cari saya di bilik sebelah.

Semoga hari cuti ini kita manfaatkan sebaiknya untuk mencari redhaNya dan bersama keluarga tercinta...

Seronok dan sangat motivasi bila saya hadir buat kali ke2 seminar asmaul husna dua hari yg lepas... Allhamdulillah terima kasih ya Allah ya Syakur ya Baari membawa saya ke sana sekali lagi.



Boleh kunjungi blog wanita3i.blogspot.com




Popular

Follow by Email