Karnival Desa Utara di Napoh Kedah

Selepas kami bertangas di pawagam... sempat kami singgah di KDU Karnival Desa Utara di Utc Napoh.

Ready Made Citarasa Arab Al Bayt
Macam-macam produk tempatan ada di sana... Yang ni briyani tempatan jenama Al Bayt... Bagi siapa yang bercitarasa Arab suka sangat makan nasi briyani, nasi arab boleh cuba produk ready made Al Bayt.... boleh hubungi En Rafiqi di talian 013-581 7475... Pasti mejilat jari... hehe


Siapa yag suka makan kek lapis Sarawak boleh hubungi Nurhidayah Wakab di talian 019-566 1860 atau 011-1107 3124 untuk tempahan.


Kek Lapis Sarawak
Saya memang suka kek lapis Sarawak ni... nak nak yang asam manis... Sedap sangat... haduiii kalau satu belah tu RM30 sorang makan ler jawabnya...


Selain kek lapis Sarawak kek pandan kek coklat cheese pun ada... Nak tempah untuk harijadi, apa-apa majlis pun boleh. Tekan sahaja nombor telefon di atas....


Sekian...

2 comments:

  1. Waahh!! Kek Lapis Sarawak? Sedapp :)

    ReplyDelete
  2. dan2 lepas baca entry ni, terus order kek lapis masam manis kt husband..nt mai kl, ore bagi ko k.long:)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED