Cuti raya haji sambil study

Assalamualaikum...



Sambung cerita balik kampung raya korbankan... semua duk kalut meriàhnye nak raya kan... Kalau kat kelate raya haji dan raya puasa sama meriahnya....

Raya pertama bila buka jer emeil sv reply... Bila baca dia nak jumpa... Bila saya tanya bila nak meeting n bila dia free... Katanya Rabu hungga Jumaat dia free.... pada mula ya dia ajak Skype. Saya pula yang kena install n p cari Internet line.... Nanti kanan apa yang dia cakap tak paham lak....

Saya decide turun kl for the meeting... Terus booked tiket Khamis pagi dan balik Khamis malam...

Allhamdulillah... sampai di Bang unanswered sejarah dengan selamat ditemani encik somi saya kul 11 pagi seperti yang dijanjikan .... dari Subang airport kami ambil cab e lrt kelanà jaya kemudian turun di masjid jamek dan ambil lrt ke titiwangsa. Dari lrt titiwangsa ke  bangunanswered sejarah ni jalan tun Razak. Itu pun cab yang ke tiga baru tahu tempat ni... hehehe... dekat sangat rupanya dari lrt tu taman cuma rm4 lebih.... bangunannya bersebelàhan dengan perpustakaan negara....

12.00 tengahari meeting kami tangguh, keluar lunch kat cafe perpustakaan negara dan pukul 1 lebih sambung kembali hingga pukul 3 petang.... Allhamdulillah semua berjalan lancar.


The first time juga la adik Zara adelia ni kena tinggal... tiga kali juga ler saya call my mom tanya keadaannya.... she is good girl... Dia ok kalau ada kakaknya....


Ermmm..

Semoga dipermudahkan segalanya kerja saya. Terima kasih Ya Rabb... kerana banyak menolong saya yang tak pandai ni kerana semua kepandaian kebijaksaan kecerdikan adalah milik Nya Ya Alim Ya Hakiim Ya Rashid...

No comments

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.