Ogos Bulan Mama dan PutriButterfly @ Kakak Amani

Bulan Ogos ni bulan yang sangat bermakna pada saya... bulan ni adalah bulan saya dilahirkan. bulan anak sulung saya dilahirkan Putributterfly aka kakak Amani...

tapi saya tak kisah sangat pasal semua tu yang penting saya dan family happy and tenang... terima ksih Ya
Rabb melahirkan kami di bulan Ogos... Bulan merdeka juga...


Edisi throwback kakak Amani dan hari kelahiran pertamanya 


Edisi throwback kelahiran kedua kakak Amani


 yang ni edisi hari kelahir ke3 tahun. Sambut kat kampung. Tok mie and tok pa excited nak buat birthday kakak masa raya 2011....


tok mie n tok pa siap sponsor kek lagi... terima kasih tok mie tok pa...


31 Ogos 2014???
sekolah kakak cuti kan!!!

Insyaa Allah da rezeki mama beli kek kat kakak yer...
dah lama mama tak beli kek kan... 
al maklum la mama kelam kelibut ngan study xdan nak prepare apa...




No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED