Meeting With My Svs

Assalamualaikum

Tajuk omputih kematian

Hari Isnin lalu 11 Ogos 2014 hari temujanji saya dengan kedua-dua penyelia tesis saya...

Memang hari yang bz skit... memandangkan kakak pun ada majlis raya kat tadikanya.

Selepas semua selepas terus kami ke Penang...

Allhamdulillah save drive... ke ips nk apply postgrade research grant tapi tak ada rezeki dah tutup permohonannya. Cooming soon kena check website ips selalu memandangkan bendahari tak de budget sangat kata officer yang bertugas.


Saya readha je la... sebelum berangkat tadi saya ada buat istikharah....

Perancangan Allah lebih baik... walaupun masa sekarang saya sangat memerlukan budget untuk data collection saya...

Allhamdulillah


Meeting yang agak lama itu pun tak sempat nak detail check questionnaires saya...

Allhamdulillah

Kedua-duan sv saya sangat membayangkan. Dan saya semakin faham... terima kasih Ya Allah Ya Alim Ya Hakiim Ya Rashid...

6.30 ptg kami berangkat p ulang Kedah...


Allhamdulillah

Selamat dan dipermudahkan...


2 comments:

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED