Dua Beradik : Peninggggg

Senyum dulu.... :)
perihal dua beradik anak dara saya yang peningkan kepala mama daddynya. Si adik dah pandai bermain osom, main lari siapa cepat dia dapat. Walaupun cakapnya still pelat tapi bijak nauuuu...... apa kita cakap, lum habis cakap dia dah action....


camera baru nak roll babe dia dia dah action. Director lum call actionnnnn lagi.... haduihhhh pening director kalau pelakon cam ni gaya. Bak citer "seniman bujang lapok" bila scene Sudin tu... hehehe....


tadi duk main ngan kakak tergigit bibir terus berdarah. nangissss ler.... mama gak.... dah penat main baru tidur... aman mama...

kakak lak 



mama lagi pening duk tengok youtube kouta cepat jerrr limit. Yang ni mama tak ler kisah yang mama kisah selagi mama tak masuk bilik tidur dia tak tidur. Mama nak study terpaksa ler tunggu deme berdua tidur dulu.... dan ngan mama pun join tidur skali. Melepassss ler study....

No comments

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.