Pengantin Malam Saya

Allhamdulillah

Khamis lalu 19 Jun 2014 sempat saya g tengok wayang... yeaaahhh... terima kasih Ya Allah... bukan excited ke apa tengok filem bentuk hiburan ni... memang duk tunggu citer ni "Pengantin Malam" arahan Eiyra Rahman... tuk data collection saya... harus ler terdahulu saya kena g tontonnya... Nasib baik sempat keluar dari librray uum dah pukul 3 petang... terus pecut g Jitra dengan en asben n anak-anak... anak-anak n en asben biasa ler tunggu luar panggung... screening time kul 4.25 pm... kul 5.50 pm dah tamat citernya... sesorang ler saya layan filem tu...




overall jalan cerita biasa tapi saya suka dengan lakonan Nora Danish... audience akan merasa empati terhadap watak Maya... audience yang menonton dalam pawagam tu rata-rata berbunyi cuik ciut duk kesian kat Maya... pengaruh empati terhadap penonton dalam keseronkan menonton itu sampai kepada spectators (Zillmann, 1996, 1995).

special effect make up saya suka, nampak real yang dihasilkan oleh ellasandra... wow... cantik dan geli geleman pun ada nengok muntah Maya... huh...

apa pun all the tuk filem "pengantin malam"... dan semua crew...


No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED