Header Ads

ad728
  • Breaking News

    Mood study vs mood ibu

    Assalamuaikum

    Ya Allah ya Salam...

    Dua hari ni mood saya yang tak menentu kadang kala membuatkan saya resah hilang sabar dan stress...

    Agaakkknya macam ni rasa mood orang perempuan yang bercampur aduk... hihi...


    Kesian anak saya kena tempiasnya.... ditambahkan pula mood belajar saya yang terhad dari pukul 8.00 keluar rumah hantar kakak ke sekolah masuk library... kul 1.00 keluar library ambil kakak hantar p iqrak dan terus balik rumah... takut lewat balik kesian baby saya menanti nak breastfeeding... itu je la masa saya ada tuk study... kat rumah kena tunggu malam time baby tido. Kadang kala saya bangun kul 3 pagi sambung study...

    Itu yang kadang kala mood tak menentu...

    Ya Allah ya baari ' yang mengusun mengaturkan segalanya saya readha...

    Yang penting saya nak habiskan study saya kalau boleh dalm 3 tahun... in syaa Allah. .. usaha cekal tabah tawalkal...


    Saya sayang keluarga saya... saya akan usaha dengan izin Allah... ya qawiy ya matin... yang menguatkan membakarkan semangat saya... ya Allah ya syakur ya mujid... yang maha syukur dan maha perkenan... AMIINN...

    No comments

    Give your inspiration here and thank you.

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728
    Powered by Blogger.