Enter your keyword

Thursday, July 11, 2013

Dah seminggu lebih buat correction

By On 9:37:00 PM

Allhamdulillah. .. mood study sentiasa menebal... walaupun ada kala up and down... mula hari ahad 30hb jun sampai hari kecuali kelmarin saya concentrate buat correction proposal saya... kdg kala satu hari hanya berapa oage sahaja.... medti cari dan cari baca dan baca untuk justify kenapa buat itu dan ini...

Walau lambat cepat saya buat in sya allah saya akan siapkan jua... bila di rumah saya nemang susah nak concentrate study dengan baby kecil kan... tiap hari bila keluar ofis saya tekad dan keraskan hati tinggalkan baby dengan tangisannya kalau tak x siap correction ini.

Terima kasih en daddy tolong jaga anak- anak di rumah...

Ramadhan 2013

By On 2:48:00 PM

Assalamualaikum. ...

Allhdulillah dpt bertemau kembali ramadhan kali ini... kelmarin 1 ramadhan di kedah cuti... hari ni kembali bekerja.. ada yang ambil cuti hari ni dapat terus 4 hari... saya? Em... sama jer cuti ke tak sebabnyer status saya sekarang cuti belajar (sb)... tapi saya kekadang takut nak guna istilah tu... klu org tanya saya sambung belajar... masih tetap sama kena pergi ofis walaupun duk kat bilik study library....

Bersyukur sangat dapat bertemu kembali ramadhan ini.... allhdulillah....

Tghari td seperti bisasa rutin saya minggu ni siapkan correctin proposal saya.... then stop kejap saya pergi dengar ceramah ramadhan di library ni...

Nak puasa kena ada ilmukan... walaupun berpuluh tahun puasa... ilmu mesti kena top up.... klu x expired tak gitu...

Tajuknyer simple puasa yangyok tentang perkara membatalkan puasa, haram, sunat, harus dlm puasa....

Memandangkan masa mencemburui ustaz hanya sempat jelaskan tentang perkara membatalkan puasa.  Akan bersambung mgu hadapan....

Popular

Follow by Email