Enter your keyword

Thursday, June 13, 2013

Proposal defend

By On 3:32:00 PM

Assalamualaikum....

Selasa dua hari lepas saya attend proposal defend student mix mod bagi peringkat sarjana.... banyak sangat feedback yang diberikan oleh panel dan pensyarah lain yang saya take noted...
Semoga dapat membantu saya dalam menyiapkan proposal...

Allhamdulillah....

Monday, June 10, 2013

Daging Bakar Danok

By On 4:28:00 PM
Allhamdulillah...

Dapat daging bakar dari Danok thailand ni... fuhhh memang sedap menjilat jari... pakej dengan sos... dah kenyang tapi bila rezeki datang tak tolak terus makan dengan nasi panas...



Apa yang best kat padang besar

By On 4:23:00 PM

Makan yang best.

Dah lama tak makan pulut mangga... saya memang suka...

Tapi alamak makan simple kedai biasa makan rm 20 kat situ rm 30.

Biasa ler kan tptacam ni kan...

Shopping???

Saya tak tahu nak shopping apa..
Cuma beli baju kat adik zara sepasang.

Duk pusing cari baju kakak semu saya yak berkenan... camana tu.

Saya sendiri lamgsung tak beli apa... huhu..

Ntah la.

Len kali la shopping.









Padang besar jadi la yer...

By On 4:16:00 PM

Allhamdulillah....

Syukur... kami ni jarang berjalan... walaupun time cuti ke tak sama jer bagi saya...

Kesempatan yang ada kami ke padang besar... dah lama sangat tak datang sini.

Last seingat saya kakak amani setahun 2 tahun kot.. allhamdulillah kali ni kami datang berempat..

Nasi gulai kambing kodiang

By On 4:00:00 PM

Minggu lepas kami berempat p makan nasi gulai kambing dan daging di kodiang... fuhhh... memang meletoppp ler gulai kambing makcik ni... kedai dia dekat sebelah balai polis dan srkolah cina kat pekan kodiang. Senang jer nak cari... rm10 sepinggan seketul dading kambing seketul daging lembu... dagingnya lembut gulai pun pekat secukup rasa...

Friday, June 7, 2013

Masa ku belajar

By On 4:02:00 AM

Hari ahad hari isnin hari selasa hari rabu hari ku masuk ofis belajar di sana... denhan anak dan en daddy pun follow sama...

Nak tak nak walaupun sekejap mesti kena p ofis kalau kat rumah lagi tak jadi keje... alamak kena tunggu anak anak tidur dulu.... yuhuuuu baru merdeka leh study....

Kelmarin balik dari ofis dari library dari ambil tiket feri langkawi my family dan saya ke alor star cari cd dvd filem hantu ler... memang susah nak dapat filem filem tu....

Tak pe la cari lagi kat penang dan mana tempat kan...

Popular

Follow by Email