Hello Burger

Bismillahhirohmanirrohim...

assalamualaikum... salam Jumaat semua....

mood malas masak kalau hari bekerja, walaupun kelmarin tak masuk library... kakak tak berapa sihat batu dan selsema...

bawa dia pergi check up di puat kesihatan universiti...

malam.....


kami layan hello burger lagi sementara duk promosi tu..



allhamdulillah... banyak kakak makan...
semoga mereka di luar juga dapat yang kami dapat....
terima kasih ya rabb

aaaminnn

2 comments:

  1. bila tengok burger tu dan2 perut terus lapar.Mcm nak mkn burger jugak la mlm ni.

    ReplyDelete
  2. uiks.. besar tu beli 1 dpt mkn 1 family kot.. hehehe

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.