Allhamdulillah... HP latop

Bismillahirrohmanirrohim... assalamualaikum semua dan salam sayang...

Kelmarin mula minggu kebudayaan di uni saya... dikesempatan itu saya dan keuarga mengunjungi ke sana. Ada gerai jualan dan pameran IT...

Bila duk tengok latop di gerai IT hati mula berkenan pada HP brand... bincang dengan en daddy dan harga yang berpatutan dan pakej yang menarik, saya setuju untuk membelinya....

Allhamdulillah terima kasih yaRabb meminjamkan saya latop HP ini...

Kenapa HP?

erm... spec yang menarik walaupun saya pilih i5 rasanya memadai dengan saya nak buat kerja research saya kalau nak dibandingkang i7 lagi puas hati la kan... memandangkan budget juga dngan harga RM1945 6 gib selepas ditambah dibandingan i7 lebih RM400...



cukup la tuk saya buat masa sekarang ni....

warna ada tiga jenis silver, merah gelap dan putih....

dan saya memilh putih!

Putih??? cepat kotor tu... its ok...


salegirl tu suggest saya ambil merah, kata dia "nak cantik atau nak tahan lama" tak apa la saya pilih cantik la... en daddy kata sekarang latop tak tahan lama 3 tahun lagi yan lain...

depend to our opinion kan...

apa pun syukur Allhmadulllah....



No comments:

Post a Comment

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED