Kerja vs Belajar

Allhamdulillah... 

hari ni mood baik punyer... 7.35 pagi dah keluar rumah... wow macam time keje lak rasanya... 

walaupun tengah study memang saya dah set in my mind "bekerja".... 

kalau tak memang tak jalan tesis saya, although i open my lappy then type 1 or 2 words only in my thesis... hihihi.... keje keje keje sama jer dengan study study study!!!

kerana awal masuk library hari ni sempat saya membelek dan membaca suratkabar... dah lama sangat rasanya tak baca... huh



bilik study saya masih lengang di kala saya sampai...

beberapa minit kakak yang setia kat bilik ni sampai...

Allhamdulillah ada teman walaupun buat keje masing-masing....


4 comments:

  1. gigih sheila siapkan tesis...good job :)

    ReplyDelete
  2. kak! sy mcm nk sambung blaja.sy xtau lak akk pon sambung~ akk cane nk apply eh.maksud nya nk cuti keje ni.

    ReplyDelete
  3. hehehe sya pun dh lama x baca surat khabr.. hehehe

    ReplyDelete
  4. mmg tabik saper yg mampu sambung belajar masa da kerja...

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.