Haaa... kan dah kena!

assalamualaikum...

tiap pagi saya masuk library study kat situ. memanh habit saya tak lekang daripada membawa makanan kuih muih...

hari ni saya bawa pisang goreng... agaknya cctv kat atas tu memang duk tengok kot. staf library datang bagi salam pada saya.




"assalamualaikum, student ke staf"... terus saya jawab "staf, sori yer saya termakan" hik hik... "erm... staf, sorok ler makanan tu"... "em... ok" terus saya masukkan dalam beg...

memang dah tahu dah dia datang nak tegur saya makan...

bukan apa saya ni kalau tak makan tak leh nak buat keje... huhu


malas nak masuk bilik study sataf yang cantik ada pantry tu... rasa macam terkurung dalam kotak walaupun ada mirror tembus dari luar... duk kat luar sama student ni lagi best rasanya... tak ada gap antara staf dan student kan... itu yang penting...

haaa... kan dah kena!

padan muka saya



3 comments:

  1. nak gelak goleng2 pon ada gak ni...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. haii sedapnya! kalaulah depan ofis sheila ni ada orang jual kuih muih. memang sheila pun beli dan tapau makan sambil buat kerja. hehehe. salam perkenalan ya :)

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

INSTAGRAM FEED