Masa ku belajar

Hari ahad hari isnin hari selasa hari rabu hari ku masuk ofis belajar di sana... denhan anak dan en daddy pun follow sama...

Nak tak nak walaupun sekejap mesti kena p ofis kalau kat rumah lagi tak jadi keje... alamak kena tunggu anak anak tidur dulu.... yuhuuuu baru merdeka leh study....

Kelmarin balik dari ofis dari library dari ambil tiket feri langkawi my family dan saya ke alor star cari cd dvd filem hantu ler... memang susah nak dapat filem filem tu....

Tak pe la cari lagi kat penang dan mana tempat kan...

3 comments:

  1. wahhh..akak pun rajin layan cd2 hantu ye? saya x berani nak tgk dah skang ni sbb ada anak kecik, xnak diorg jadi penakut nnt. hehehe

    ReplyDelete
  2. skrg ni sy xsuka sgt tgk cite hantu.hhehehe

    ReplyDelete
  3. assalam..lamanya xsinggah tgk putri buterfly ini..sihat ke akk??cmna d tmpt baru??

    ReplyDelete

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.