5 Mei 2013 Election Day Part 2

Allhamdulillah.... syukur saya masih ada tubuh badan yang sihat ini... jom amalkan minum air suam dengan sesudu madu setiap pagi...


Nak sambung entry di bawah, 5 Mei part 2. Petang tu saya masak kek marble simple dimple... al maklum dah lama tak masak kek ni... nak test ovan baru mak sama... huhu....

Bila dah siap tadaaaaa


Bila potong makan potong makan bagi kat makcik sama.... encik daddy suh tengok saya pun pun ada something kat kek tu.... kalu la u all perasan...



Subhanallah... Dia sentiasa ingat kat kita.... teringat kembali saya pada hamba Allah pagi tadi... 5 Mei 2013 akan saya ingat dan kenang... mungkin anda semua ada makna disebalik 5 Mei selain hari memangkah undi....


No comments

Give your inspiration here and thank you.

Powered by Blogger.